Athene Kursformidling AS

924 80 572

PÅMELDING OG AVBESTILLING

Meld deg på eller send forespørsel her:

KONTAKT OSS

 

Viktig å vite:

På alle våre kurs er det begrenset antall deltakere, og først-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde deg på siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute, siden flere av kursene raskt fylles opp.

Påmelding til alle Kursformidlings kurs er bindende fra én måned før kursstart. Det samme gjelder bestilling av kursholdere til bedriftsinterne kurs. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn én måned før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet. Det er fordi det da kan være vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette. Vi tar forbehold om avlysning ved for få deltakere.

Praktisk informasjon sendes til kursdeltakerne 1–2 uker før kurset. Informasjon som kurstider og -sted finner du også i de enkelte kursbeskrivelsene. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med oda@kursformidling.no eller mariann@kursformidling.no.